ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Η όμορφη και φιλόξενη πόλη των Μολάων, διοργάνωσε πέρυσι με ξεχωριστή επιτυχία το 1ο LACONIA SUMMER BASKETOUR. Φέτος με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω το 2ο LACONIA SUMMER BASKETOUR, που πλέον γίνεται θεσμός.

Με γνώμονα λοιπόν τη Προβολή, Ανάπτυξη και Καταξίωση της Καλαθοσφαίρισης, στη Κεντρική & Νότια Πελοπόννησο, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και εγώ προσωπικά, χαιρετίζουμε την εκδήλωση και όλους τους συντελεστές της, το Δήμο Μονεμβασιάς, τη Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον ΑΠΟΕΛ, για τη οργανωτική δομή και τη συμβολή τους στην όμορφη αυτή εκδήλωση Μπάσκετ.

Ο Αθλητισμός θεωρείται δίκαια ότι αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Πολιτισμού της Πατρίδας μας, αφού είναι αυτός που συνεπαίρνει όχι μόνο αυτούς που αθλούνται, αλλά και όλους εμάς που τους παρακολουθούμε. Με δεδομένο λοιπόν ότι η Καλαθοσφαίριση, είναι το κορυφαίο ομαδικό Άθλημα στην Ελλάδα και αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό των νέων αγοριών και κοριτσιών, πιστεύουμε ότι με την αθρόα συμμετοχή τους, θα αναδείξουν το LACONIA SUMMER BASKETOUR, ως την κορυφαία αθλητική εκδήλωση του Νομού Λακωνίας.

Εκφράζω τα συγχαρητήρια και τις θερμές μου ευχαριστίες, σε όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση αυτής της υπέροχης και πρωτοπόρας Γιορτής του Μπάσκετ.

Θεωρώ δεδομένη την οργανωτική επιτυχία και εύχομαι κάθε επιτυχία στους συμμετέχοντες.


Γιάννης Κουτραφούρης
Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.Κ.
Πρόεδρος Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Δ.Σ. Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Το LACONIA SUMMER BASKETOUR 2017 είναι η συνέχεια μίας εκδήλωσης, που συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης στον τόπο μας και αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα, πως με την σωστή συνεργασία και με την απαραίτητη θέληση, η περιοχή της Λακωνίας μπορεί να δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα τουρνουά ανεξάρτητων ομάδων.

Η άψογη συνεργασία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., του Δήμου Μονεμβασιάς, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των αθλητικών σωματείων μας, θα είναι ο φάρος που θα φωτίσει το 2ο LACONIA SUMMER BASKETOUR και θα ανταμείψει τους φίλους του Μπάσκετ, που και πέρυσι κατέκλεισαν το νεόδμητο Κλειστό Γυμναστήριο των Μολάων.

Η στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η πάντα θετική διάθεση του οικοδεσπότη Δήμου της Μονεμβασιάς, η εργατικότητα των ανθρώπων του Α.Π.Ο.Ε.Λ. Μολάων, αλλά και το πάθος και το μεράκι του Γιωργου και του Αλεξανδρου, εγγυώνται την επιτυχία της διοργάνωσης, τόσο στο καθαρά αθλητικό μέρος της, όσο και στις παράπλευρες εκδηλώσεις της.

Οι προσδοκίες για το LACONIA SUMMER BASKETOUR 2017 είναι μεγάλες, όπως και η θέληση όλων μας, ν΄ αποτελέσει έναν κορυφαίο αθλητικό θεσμό τα επόμενα χρόνια στην περιοχή μας.

Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και μια υπέροχη διαμονή στην πανέμορφη Νότια Λακωνία.


Μιχάλης Βακαλόπουλος
Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.Κ.
Ειδικός Γραμματέας Δ.Σ. Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

ΧΟΡΗΓΟΙ