“Μύλοι” και Ρυθμική ΑΠΟΕΛ στο 2ο Laconia Summer Basketour

Εκτός από το πλούσιο μπασκετικό θέαμα που θα απολαύσει το κοινό που θα προσέλθει στο κλειστό των Μολάων για το 2ο Laconia Summer Basketour, θα έχει την δυνατότητα την Τετάρτη (9/8) και την Πέμπτη (10/8) να παρακολουθήσει παράλληλες εκδηλώσεις Ρυθμικής από το τμήμα του ΑΠΟΕΛ και παραδοσιακούς χορούς από τον μουσικοχορευτικό όμιλο Μολάων “Οι Μύλοι”.

Τη σκυτάλη παίρνει το τμήμα Ρυθμικής κοριτσιών του ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη (9/8), ενώ την Πέμπτη ο μουσικοχορευτικός όμιλος Μολάων “Οι Μύλοι” θα παρουσιάσει το δικό του πρόγραμμα.

Το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής εντάχθηκε στους κόλπους του ομίλου ΑΠΟΕΛ μόλις πριν δύο χρόνια και η εξέλιξη του είναι ανοδική, με την προπονήτρια Εύα Παπαδημητρίου και τη γυμνάστρια Κρυσταλλία Κιζιρίδου να μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος στα κορίτσια των Μολάων. Στον όμιλό λειτουργούν ακαδημίες για κορίτσια από 4 χρόνων.

Ο Έφορος του τμήματος Ρυθμικής του ΑΠΟΕΛ κος Ιωάννης Φαφλιάς δήλωσε για την συμμετοχή του τμήματος και στο 2ο Laconia Summer Basketour:

«Ήταν μια πολύ όμορφη και επιτυχημένη η πρώτη διοργάνωση του Laconia Summer Basketour. Φέτος περιμένουμε να είναι πολύ καλύτερο το τουρνουά σε σχέση με πέρυσι. Οι διοργανωτές έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και θα είναι μια ζηλευτή διοργάνωση όχι μόνο για την Λακωνία και την Πελοπόννησο, αλλά για την χώρα μας. Όσο αφορά την Ρυθμική καμαρώνω για τα κορίτσια μου ως έφορος, είναι η δεύτερη χρονιά που λειτουργεί σαν τμήμα και έχουμε ένα εξαιρετικό επίπεδο και αυτό οφείλεται στις προπονήτριες μας. Θα το δείτε και από κοντά, να έρθει ο κόσμος να δει όλο το τουρνουά».

Ο μουσικοχορευτικός όμιλος Μολάων “Οι Μύλοι” είναι ένας όμιλος που δραστηριοποιείται στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής εδώ και μια εικοσαετία με τις ομάδες του ομίλου να πλαισιώνουν περίπου 150 χορευτές, ηλικίας 5 ετών και άνω.

Η πρόεδρος του μουσικοχορευτικoύ ομίλου Μολάων “Οι Μύλοι” κα Φανή Κολλιάκου δήλωσε για την συμμετοχή και την εφετινή χρονιά στο τουρνουά:

«Είναι χαρά μας να δώσουμε και φέτος το παρών σε ένα τουρνουά το οποίο πέρυσι ήταν επιτυχημένο, ενώ φέτος προσμένουμε να είναι ακόμη καλύτερο από όσα ακούμε και βλέπουμε. Είναι καλό να γίνονται τέτοιες κινήσεις στον τόπο μας και να προσφέρουν προς τους νέους στη Λακωνία. Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε εκεί να σας μεταφέρουμε τμήματα παράδοσης της χώρας μας μέσα από τα χορευτικά μας σχήματα και προγράμματα. Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει σε όλο το τουρνουά το κλειστό των Μολάων, να απολαύσει μπάσκετ και να χορέψει μαζί μας».

Related Post